Przejdź do treści
- Blok prasowany
- Boczek faszerowany
- Boczek pieczony
- Boczek wędzony
- Boczek rolowany
- Baleron
- Kabanosy
- Karczek pieczony
- Kaszanka pieczona
- Kaszanka krupniaki
- Kiełbasa biała
- Kiełbasa grilowa
- Kiełbasa krakowska
- Kiełbasa szynkowa
- Kiełbasa żywiecka
- Kiełbasa z szynki
- Kiełbasa zwyczajna
- Kiełbasa podwawelska
- Kiełbasa śląska
- Kiełbasa ożarowska
- Klops
- Mielonka
- Mortadela
- Ogonówka
- Parówki
- Kiełbasa parówkowa
- Pasztet
- Pieczeń rzymska
- Polędwica
- Polędwiczki wp
- Przekładaniec z warzywami
- Przysmak golonkowy
- Rolada schabowa
- Rolada schabowa pieczona
- Rolada majerankowa
- Salceson czarny
- Salceson włoski
- Schab pieczony
- Szynka kulka
- Szynka domowa
- Szynka wiejska
- Szynka konserwowa
- Szynka pieczona
- Słonina faszerowana
- Słonina konserwowa, prasowana
- Słonina wędzona
- Sękacz
- Wędzonka krotoszyńska
- Łopatka faszerowana
- Łopatka pieczona
- Kiełbasa swojska
- Kiełbasa polska
- Żeberka wędzone
Elementy wieprzowe
- Boczek wp.
- Głowy wp.
- Golonki wp.
- Karczek wp.
- Kości wp.
- Łopatka wp.
- Nogi wp.
- Ogony wp.
- Podgardle wp.
- Polędwiczka wp.
- Półtusze wp.
- Schab wp.
- Słonina wp.
- Szynka wp.
- Żeberka paski wp.
- Żeberka trójkąty wp.
Podroby wieprzowe
- Ośrodki wp.
- Ozory wp.
- Płuca wp.
- Serca wp.
- Wątroba wp.
Elementy wołowe
- Antrykot
- Kark wołowy
- Ligawa
- Ogony wołowe
- Polędwica
- Pręga wołowa
- Szponder wołowy
Drób
- Ćwiartki z kurczaka
- Podudzia z kurczaka
- Filet z kurczaka
- Korpusy z kurczaka
- Serduszka z kurczaka
- Żołądki z kurczaka
- Skrzydełka z kurczaka
- Wątroba z kurczaka
Mięso z indyka
- Filet z indyka
- Szyja z indyka
- Udziec z indyka
- Żołądki z indyka
- Wątroba z indyka
- Porcje rosołowe z kaczki